Ronde van het Wilhelminapark: Utrechtse Wielerwedstrijden


24 jun
afbeelding van BINKmarielle
zaterdag 24 juni, 11:00 tot 20:00

De Utrechts Wielerwedstrijden 2017 vinden plaats op 24 en 25 juni. Een unieke kans om in hartje Utrecht te koersen! Op zaterdag 24 juni vormt het schitterende Wilhelminapark het decor van wedstrijden. Zondag 25 juni is de Maliebaan het domein van de serieuze amateurs voor een echt criterium. ​Het programma van het wielerweekend in Utrecht op zaterdag 24 juni in het Wilhelminapark is heel divers. Er is een wedstrijd voor jeugd, ID-renners, een wedstrijd voor handbikers, een wedstrijd speciaal voor studenten en dames die niet vaak wielerwedstrijden rijden, krijgen de kans om te ervaren hoe het is om in een snel peloton te rijden. Het is geen probleem als je nog nooit een wedstrijd hebt gereden!

 

Op 24 juni worden de wedstrijden gereden in het Wilhelminapark voor de categorieën:​​

  • ​​13:00 ID renners (ID staat door Intellectual Disability, oftewel mensen met een verstandelijke beperking)
  • 14:15 Handbikers
  • Studenten:
    • 17:00 Heren funklasse

    • 18:00 (Studenten) dames​ met en zonder licentie

    • 19:00 Heren met licentie​

Inschrijven

Inschrijven voor de wedstrijden op zaterdag kan binnenkort op de pagina van stichting Ronde van de Maliebaan of op de website van de KNWU. Daginschrijving kost €8,- en er moet door iedereen €2,- contant worden betaald op de dag van de wedstrijd. ID renners kunnen gratis deelnemen.

 

Locatie en parcours

Op zaterdag vindt het Wielerweekend plaats in het Wilhelminapark. Klik hier om het parcours van 1,3 km in het Wilhelminapark te bekijken. Basisschool De Odyssee fungeert tijdens het Wielerweekend als permanence. Bekijk hier de locatie van de permanence. Handbikers kunnen zich omkleden en voorbereiden in De Hoogstraat: Rembrandtkade 10.