Wij zijn de Fietsmeesters!

afbeelding van BINKmarielle

Leuk nieuws van het fietsteam van Harten voor Sport... Wij zijn de Fietsmeesters!

Het fietsteam van Harten voor Sport heeft in de afgelopen twee jaar alle activiteiten (op scholen en in de wijk) uitgevoerd onder de naam van ‘Utrecht fietst!’, het actieplan van gemeente Utrecht. Dit begon in de periode van de Grand Départ, de Tourstart die Utrecht voor heel even het fietscentrum van de wereld maakte. Na de Tourstart zijn wij verder gegaan met de fietsactiviteiten en hebben ons programma ook verder uitgebreid. Zo zijn we inmiddels actief in verschillende wijken met onze fietslessen voor volwassenenen bezoeken we veel scholen met leerzame en uitdagende activiteiten.

Nieuwe naam
Om nog meer te kunnen doorgroeien en verbeteren hebben we besloten ons team een eigen naam te geven, te weten ‘De Fietsmeesters’. Door verder te gaan onder een eigen naam zijn we beter herkenbaar voor partners en bewoners, op scholen en in de wijk.  We blijven uiteraard nog steeds dezelfde invulling geven aan het deelprogramma van Utrecht fietst!  Uiteindelijk draait het om zoveel mogelijk Utrechters fijn en veilig te laten fietsen. Daar zetten wij ons met veel enthousiasme voor in!

Over de Fietsmeesters
We bieden activiteiten aan op het gebied van fietsstimulering, fietseducatie en verkeersveiligheid voor jeugd, jongeren en volwassenen. Het programma van de Fietsmeesters maakt onderdeel uit van de gemeentelijke en provinciale programma's Utrecht fietst! en Goed op Weg.

Bekijk onze activiteiten, de werkwijzen en al het nieuws op www.defietsmeesters.nl.
 

Contact

Voor vragen over onze schoolactiviteiten kun je contact opnemen met Fietsmeester Lex (projectleider jeugd en jongeren), via lex@hartenvoorsport.nl of 06-12 97 68 26. Wil je meer weten over de fietslessen voor volwassenen? Fietsmeester Dennis (projectleider volwassenen) vertelt je er graag meer over. Mail naar dennis@hartenvoorsport.nl of bel 06-51 29 69 63.

Summary: 
Maak kennis met de Fietsmeesters