Doe mee aan de fotowedstrijd!

afbeelding van BINKmarielle

Ben jij een echte social-rider
Fiets je het liefst met je vrienden, familie of collega’s en vinden jouw mooiste fiets momenten plaats tijdens een gezamenlijke fietstocht? Dan heb je daar vast veel foto’s aan overgehouden. Leuk om op Strava, Facebook en Instagram te delen, maar je kunt er ook een toffe prijs mee winnen!

Deel via onderstaande link je mooiste, grappigste of liefste groepsfoto, van op of naast de fiets, en maak kans op een gezellig etentje voor 6 personen bij het net geopende CafeFier. Dit nieuwe (lunch)café en proeflokaal is gevestigd in de oude brandweerkazerne aan de Korte Minrebroederstraat en is van dezelfde eigenaren als het welbekende Café de Zaak ernaast. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner met een menu van betaalbare gerechten gemaakt van streek- en biologisch verantwoorde producten. En voor het speciaal voor Café Fier ontwikkelde biertje Tadu ;) 

Overtuigd door deze mooie prijs? Upload dan jouw beste groepsfietsfoto via deze link. Inzenden kan tot donderdag 29 juni. De winnaar wordt op 1 juli tijdens het Tourweekend op het Stadhuisplein bekend gemaakt.

Summary: 
Fotowedstrijd winnen met je beste groepsfietsfoto